Ih du milde maj

Sommer og sol

Det er maj måned, og det er sommer, som i højsommer og varmt. Jeg er ikke engang kommet helt af med min vinterpels, så det er godt nok blevet sommer tidligt i år! Mju – og alle andre mennesker – er heldige. I stedet for pels har de tøj på, som de bare kan smide, når det bliver for varmt. Jeg ville gerne kunne tage pelsen af og på alt efter temperaturen… så kunne jeg også have mere end én pels og skifte farve, hvis jeg havde lyst til det. Gad vide, hvordan jeg ville se ud med grøn pels? Totalt tjekket, vil jeg mene. Så kunne jeg også gøre mig usynlig, når jeg ligger på lur i naturen efter fugle og mus.

Hm... en fugl
Grøn pels ville gøre mig usynlig

Musen

Nu jeg nævner mus, så skal I da lige høre, hvad der skete forleden nat: Jeg fangede min første mus! Var jeg rimelig stolt? Som om! Jeg var PAVESTOLT. Selvfølgelig ville jeg vise Mju, hvor dygtig jeg er, så jeg hoppede op i sengen og lagde musen på hendes hovedpude. Selv om hun er frygtelig nærsynet, så ville hun kunne se den så snart, hun åbnede øjnene. Så vækkede jeg hende: Hviiin, lød det fra Mju, og musen vågnede op til dåd og pilede af sted det bedste, den havde lært og mig efter. Mju for ud af sengen for at beundre mine jagtfærdigheder. Hun satte brillerne på næsen, og så begyndte hun også at jagte musen. Altså, kan hun ikke engang unde mig en mus!

Tudsen

Under jagten stødte vi pludselig på en stor skrubtudse, som vraltede rundt på det ufærdige køkkengulv. Kvæææk sagde tudsen – piiiv sagde musen, hviiin sagde Mju. Der var en koncert uden lige. Jeg sagde ingenting, men skulle da lige snuse til tudsen. Den lugtede altså ikke godt, så jeg lod Mju om at sætte den udenfor, mens jeg fortsatte jagten på musen. På et tidspunkt kunne jeg desværre ikke finde den og opgav. Jeg har Mju mistænkt for at have fanget den. Hun vil beholde musene for sig selv, ligesom fuglene! Nå, vi tørnede begge i seng efter disse spændende oplevelser. Sådan en jagt giver træthed i kroppen.

Træt efter jagten
Jeg hviler efter jagten

Det nye køkken

Levering af nyt køkken
Det nye køkken
Nyt køkken
Opsætning af det nye køkken

Det er stadig noget værre rod med det køkken, som nu er leveret og bliver sat op med masser af larm og uro af folk, der kommer og går hele tiden, uden at tage hensyn til mig. Mju siger, at det værste er overstået nu, og at vi bliver så glade så glade for det nye køkken og bryggers. Tal for dig selv! Jeg si’r det bare!

Mjav fyldt med sommer og varme fra Lucy

2 tanker om “Ih du milde maj

  1. Kære Lucy!
    Har Mju overvejet, om du må få en lillesøster?
    Der er alt for meget kærlighed til een kat hos hende ❤️

Der er lukket for kommentarer.