Hankatte

Jeg har lige set en musical på TV om katte. En hel masse mennesker klædt ud som katte flintrer rundt på en scene, mens de danser og synger og tror, de ligner og opfører sig som katte. Som om! De kan ikke engang synge på katsk! De hun-mennesker, jeg så musicalen sammen med, var fulde af beundring, og da der så kom sådan en hankat efterligning på scenen og sang noget om en Rum Tum Tucker, var de ved at gå bagover af fryd og sagde, at de var forelskede, og at han var sexet. Få jer dog et liv i skøre hunner, tænkte jeg! Næh, hvis det endelig skal være en kendis kat, de forelsker sig i, skulle de da hellere vælge Shreks ven, Den Bestøvlede Kat. Se, det er en hankat, når de er bedst: Modig, når det gælder og ellers blød og følsom. Miauuuuaaahhh, jeg bliver helt romantisk stemt!

Mine beundrere

Selvom jeg er steriliseret, kan jeg godt have følelser for det modsatte køn. Det er bare svært at finde én, jeg bryder mig om. Det er jo heller ikke let at leve op til Den Bestøvlede Kat, det véd jeg da godt, men alligevel. De 2 beundrere jeg har for tiden er altså ikke noget at skrive hjem om… døm selv:

Klamme Kelvin
Jeg sidder
Klamme Kelvin! Jeg bliver siddende!

Først er der Klamme Kelvin. Han tror, han er enhver hunkats drøm, og at vi bare overgiver os på stedet til hans ”himmelske” tilnærmelser. Han har nu himlet over mig i et par måneder og forstår ikke et nej. Irriterende? Også i den grad. Det værste er, at han nogle gange har haft held til at snige sig op bag mig og stikke sin ualmindelig iskolde snude lige i rumpetten på mig, så den rimper sig helt sammen af kulde. Ulækkert… mjaaavuhadada! Derfor sætter jeg mig altid ned når han er i nærheden, og dér bliver jeg siddende til han fordufter!

Underdanige Umberto
Jeg drømmer
Jeg drømmer om Den Bestøvlede…

Så er der Underdanige Umberto. Når han ser mig, splatter han totalt ud: Han smider sig ned på maven med bagbenene slæbende efter sig, og så møver han sig frem mod mig ved hjælp af forpoterne, mens han mjaver forelsket: Gør med mig, hvad du vil… jeg er din slave. Som om! Når først han har fået dét, han vil ha’, forsvinder han som dug for solen. Jeg kender typen!

Bare jeg dog kunne finde én lidt mere som Den Bestøvlede Kat. Man har vel lov til at drømme.

Håbefulde mjav fra Lucy

2 tanker om “Hankatte

 1. Kære Lucy, det er vist bare sådan hankatte er… Og det lyder som om dit udvalg er lidt snævert endnu, mon forhåbenligt kommer der et bedre udvalg 🙂
  PS. Som hunmenneske må jeg indrømme, at ham Rum Tum Tucker ER altså bare sexet 😉

  1. Kære Guldlok, tak for dine trøstende og forstående ord. Jeg håber også på et bedre udvalg.
   Du må gerne beholde Rum Tum Tucker for mig.
   Kærlige mjav fra Lucy

Der er lukket for kommentarer.