Her bor jeg

Mit hjem er vigtigt for mig, og jeg vil gerne vise jer lidt rundt, så I bedre kan følge mig i min hverdag. Jeg har min egen ind- og udgang, så jeg kan komme og gå, som det passer mig. Jeg havde godt nok lidt svært ved at lære at bruge den. Måske fortæller jeg jer om det en dag, men det er ikke noget, jeg er specielt stolt af… så måske ikke! Nu går det fint. Den er lavet så smart, at det kun er mig, der kan bruge den. Jeg har nemlig en kode i nakken – en chip kalder Mju den – og døren åbner sig kun, når MIN nakkekode bliver brugt.

Lucy kattens Indgangsdør

Mad og drikke

I køkkenet har jeg min egen madstation. Der er tørfoder (andet kan jeg ikke li’), katte græs, som hjælper med fordøjelsen og som forhindrer, at jeg gnasker alt for meget løs af Mjus potteplanter, og en vandfontæne. Jeg kan godt li’ vand, der plasker lidt, så derfor drikker jeg også af fontænen ude i haven, selvom Mju siger, at vandet er beskidt. Som om! Jeg er da ikke blevet syg endnu!

Toiletfaciliteter

Mit toilet står i bryggerset tæt på min indgang. Det er totalt praktisk, da jeg nogen gange glemmer tiden, når jeg er udenfor, og så bliver jeg altså pludselig så tissetrængende, at det skal gå STÆRKT, og jeg mener S T Æ R K T! Mju er mere end én gang røget et par meter i vejret af skræk, når jeg kommer drønende ind gennem min indgang så hurtigt, at jeg ryger lige forbi toilettet og ud i køkkenet, før jeg når at bremse og løbe tilbage. Hvorfor besørger jeg ikke bare udenfor, vil nogle måske spørge. Jeg kan altså bare ikke fordrage offentlige toiletter, som jeg synes er uhumske. Nogle af de andre katte synes, jeg er ”fin” på den, men det må de om. Mjus naboer er godt tilfredse.

Jeg vender snart tilbage med mere omkring mit hjem, men lige nu skal jeg jage en kat væk, der har vovet sig ind på mit domæne.

Kærlige mjav fra Lucy